Home

https://nami-nami.ee/retsept/3024/monus_ja_maitsev_sealihaguljass

  • 500 g sealiha
  • 500 g sibulat
  • vajadusel õli 
  • 2 sl ungari (magusat) paprikapulbrit
  • 0,5-1 tl suitsutatud paprikapulbrit 
  • 3 sl kontsentreeritud tomatipastat
  • kuuma vett
  • soola, musta pipart

Lõika liha kuubikuteks või kasuta kuubikutesks lõigatud liha. Koori sibulad ja tükelda. Pruunista lihakuubikud, vajadusel õlis. Lisa sibulad, paprikapulber, tomatipüree, sool ja pipar. Lisa vett nii palju, et liha oleks kaetud. Kuumuta keemiseni ja alanda siis kuumust. Hauta paar tundi, kuni sibul sulab ja moodustab paksu kastme.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s